Nazwa forum

Opis forum

#1 2009-12-02 19:49:34

Munidsu

Użytkownik

Punktów :   

Witam

Elo! takie pytanko mam, a mianowicie czemu ma służyć to forum? taki sposob komunikacji miedzy graczami czy jakas wojna sie szykuje?;> i tak btw to kto jest adminem,moderatorem itp?

Dobra juz wiem kto jest adminem...;p ja jestem ostatnio malo online i srednio sie orientuje co jest grane srry za to ale w rl mam troche kocioł,przeprowadzka i studia.... Tintus napisales ze do piatku kazdy ma miec zalozone konto i kazdy wie czemu ja niewiem ;p co jest?

Ostatnio edytowany przez Munidsu (2009-12-02 19:53:19)

#2 2009-12-02 21:58:35

LordTintus

Administrator

Punktów :   

Re: Witam

Adminem jestem ja i tak zostanie co do forum ma one sluzyc do komunikacji miedzy graczami poniewaz sam nie mam czasu zeby nas zebrac na hunt lub service bede takie informacje umieszczal na forum. dodatkwe funkcje sa wstwiane for fun zeby kazdy mogl sie pochawlic swojimi osiagnieciami lub zdieciem w RL to chyba na tyle.

a co sie stanie w piatek to chyba wiadomo zabluje mozliwosc dalszej rejestracji oraz przegladania forum bez posiadania uzytkonika

KIND REGARDS
Wodzu

#3 2009-12-03 17:53:25

Munidsu

Użytkownik

Punktów :   

ahhh czaje to zajebisty pomysł jest bo tak przynajmniej kazdy bedzie na bieżąco!!! taka nasza mala celesta.pl ;p  extra extra, ja sie tak pytalem bo myslalem ze jakas wojna sie szykuje czy cos;p  POZDRO for ALL!!

#4 2009-12-05 21:58:23

Quan Deral

Użytkownik

Punktów :   

To co robimy z tym forum?? Za cicho tu...

Ostatnio edytowany przez Quan Deral (2009-12-14 17:07:21)

#5 2009-12-31 19:03:57

LordTintus

Administrator

Punktów :   

Cos zaczyna ruszac cieszy mnie to ) to jest 5 min zaledwie by zajrzec i cos dodac/napisac bedziemy miec lepszy kontakt.

Stopka forum

RSS