Opis forum
Użytkownik
Wiec tak.
Rozmawiam z qmplami i "dostalem propozycje dolaczenia do guild Unbreakable"
Znam ich pare dobrych lat wiec moge powiedziec ze sa w 100% pewni i zaufani.
Tylko w tej guild sa zasady tam nie mozna uzywac bota ani nic.
Doszedlem z nimi do porozumienia ze mogl bym wziasc MAX 5 osob z tej guild do tamtej i musza to byc osoby pewne i zaufane.
Wiec ? pytam kto byl by chetny, napiszcie tutaj i ja wtedy zaproponuje im osoby.
Jezeli nie bedziecie chcieli isc to oczywiscie ja tez nie ide
Użytkownik
To jak chcecie jezeli nie chcecie to nie pojdziemy
hmm Mi sie podoba tamta guild jest kilka fajnych osob i tam wiem ze mozna by bylo sie jebanc na jakis fajny hunt bo maja ek a u nas niema ek ktory by zblokowal spokojknie inq i poi. pozatym u nas w guild to jest:shae,ron,tank,hero,skrzypek,quan,ja z czego quan gdzies przepadl a skrzypek slabo loguje, wiec moze by rozwazyc przejscie do nich ?
Znajac zycie, jezeli tam przejdziemy beda ploty na MOJ temat : Shae dostal lidera, gildia sie rozjebala -.- Przemyslcie to prosze. Jezeli pojda wszyscy, pojde tez ja, ale jezeli chodz by jedna osoba zostala JA SIE NIE RUSZE!
Ostatnio edytowany przez Shaeliard (2010-02-22 17:29:02)
Użytkownik
Umiecie czytac? napisalem ze moglo by przejsc tylko 5 osob ...
Wsumie w guild duzo wiecej nie gra
Ostatnio edytowany przez Tank Sprawdz (2010-02-23 06:24:56)
Użytkownik
Ej ej Quan nigdzie nie przepadł tylko mu sie trochę nie chce. Ale już powracam ;*
Nowy użytkownik
Ja powiem tak... do tamtej gildii napewno nie pojde bo mi sie ona nie podoba i tyle... tu w tej gildii sa spoko gracze do ktorych nic nie mam...ale jak wszyscy widzicie ze zle sie dzieje w gildii wiekszosc narzeka ze nic sie nie dzieje,nie ma z kim isc na hunty itd a to jest szczera prawda bo jesli chodzi o obecnosc to dziennie 3 osoby na gc to jest naprawde max wiec powaznie zastanowcie sie nad oferta tanka w sprawie przejscia do tamtej gildii bo ja nie obiecuje ze tu zostane jesli bede mial oferte z jakiejs fajnej gildii badz znajde jakas gildie ktora moze mnie zainteresowac... chyba ze tu sie cos zmieni w co szczerze watpie bo tyle ile tu jest osob w naszej paczce to jest zdecydowanie za malo... i to jest moje osobiste zdanie na ten caly temat..pozdrawiam wszystkich
Użytkownik
Nie wiem mowilismy ze sie nie opuszczamy tylko nie wiem po co mamy tutaj siedziec jak tutaj sie nic nie dzieje..
0 grania, 0 huntow.
Ja czy tak czy tak odchodze a jak bedziecie cos odemnie potrzebowali to zawsze mozecie napisac to pomoge
panowie ja sie zgadzam z moimi przedmowcami. byc zeby byc to slabo to widze ;< a ja chyba chce czegos wiecej ;< co nie znaczy ze jebnieci jestescie! troche jo;p i co chcialem powiedziec odrazu ze jak sie guild rozpadnie to zeby nie bylo problemow do shae~ bo osobiscie zajebie.robil co potrafil i nie jego wina ze kazdy w inna strone idzie,nie jest w stanie utrzymac wszyskich przy sobie. Ale jezeli bedzie jakas reaktywacja harmo~ i beda hunty i jakies zabawy to msg i wbijam.
Nowy użytkownik
hehe spooko... ale jak widac gadania jest duzo ale nikt nic nie robi...xd